pátek 3. ledna 2014

Winter inspiration

Zima stále nikde a tak je venku sice chladno, ale není žádný sníh a díky bohu ani déšť. Díky tomuhle "zimnímu" počasí můžeme ale vytáhnout ven nejen lehké kabáty (ve kterých je jinak zima), ale ve vhodné kombinaci například i army parku či koženou bundičku. Mám ráda tohle počasí, jelikož dává více možností a prostoru v oblékání, a protože nemám ráda mokrou a studenou zimu, kdy se člověk má nejlépe v obrovské péřovce s deštníkem v ruce.

Také nám z chladných Čech to přináší možnost inspirovat se jižnějšími blogerkami a blogery, kteří mají právě díky skvělému jižnímu počasí (které není v zimě tak hrozné jako u nás) možnost nosit zajímavější a odvážnější kousky a také zejména kombinovat jarní a letní kousky se zimními.

U nás na severu Čech to sice na lodičky a polozimní outfit není, ale lodičky můžeme hravě nahradit holinkami, kozačkami, polokozačkami nebo uzavřenými botami na klínku či podpatku. A samozřejmě musíme přidat šálu a rukavice, a může se vyrazit. Pro inspiraci jsem vybrala pár pěkných zimních i polozimních outfitů. Který se vám zalíbil nejvíce?



 






Žádné komentáře:

Okomentovat



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...