pondělí 24. března 2014

MUST HAVE PIECES - part one

Novinkou na mém blogu budou články z oblasti MUST HAVE PIECES. Každá žena i muž by měl mít v šatníku základní kousky, které se dají jednoduše ladit a ve skříni prostě nesmí chybět. Pokud nevíte jak na výběr těchto základních věcí, možná právě vám tyto články pomohou s výběrem. Nejsem žádný odborník a rozhodně nechci nikomu nic nutit, ráda se s vámi jen podělím o tipy, které jsem s časem nasbírala. V těchto článcích najdete nejen must have kousky, ale také tipy na nákup nových trendů, které jsou in a nesmí vám také chybět ve skříni. Pokud se vám takové tipy hodí, sledujte nové články MUST HAVE. :)

A news on my blog is the MUST HAVE PIECES articles. Everyone should have a basic wardrobe pieces that can be easily styled. If you do not know how to choose these basic things, maybe these articles will help you with the selection. I'm no expert and certainly do not want to force anybody anything, I will just share with you the tips that I've collected. In these articles you will find not only the must-have pieces, but also tips about new trends. If you like these tips, watch the new articles MUST HAVE. :)

MUST HAVE PIECES - part one


2 komentáře:

  1. cauky nie som si ista ale spravne to nie je : how beautiful my life is... ? .)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj díky za komentář, ale jde o to jak je to myšleno. Já to tady mám jako větu oznamovací typu ,,Jak krásný je můj život." Kdyby to byla otázka tak ano, bylo by to obráceně. :))

      Vymazat



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...