pondělí 12. května 2014

Look of the day - Cold and leather


Dneska se mi konečně povedlo zase něco málo nafotit a to zejména díky mé sestře (Dianko děkuju :)). Venku se to zase ochladilo, takže to opět na letní outfity není, škoda jen, že jsem nestihla nic nafotit v teplejší dny. Dneska to bylo ve znamení pohody a tak zvítězil superpohodlný šedý svetr. A jelikož teď často po ránu hodně spěchám, tak se snažím kombinovat osvědčené barvy, černou, šedou, béžovou a hnědou. No alespoň bundička doplňuje cvoky svetr a dodává outfitu trochu rockový nádech.  
♥♥♥
Today I finally managed to take some photos and especially thanks to my sister (thank you Dianka :)). It's cold again, so today it was the sign of comfort and super-gray sweater. And because I am often much hurry in the morning, so I try to combine the simple colors, black, gray, beige and brown. Studs on the jacket  complements sweater and adds a little touch of rock to outfit. Do you like this style? Read on! :) 

Líbí se vám tento styl? Čtěte dál! :)

Přesto, že miluju kožené a koženkové bundy, tak je v nich opravdu někdy dost velká zima, ale co v takových dnech jako je tenhle na sebe?! Odpoledne je vám vedro, po ránu bývá zima, přes den fouká a vy lítáte venku mezi budovami a občas i sprchne. Je to šílené počasí a asi nejlepší je ráno se prostě obléct tak, aby vám nebyla extrémní zima a postupně vrstvy sundávat. Ale ještě zpět k outfitu, tečkou na závěr je řetízek s křížem, který vyráběla moje sestra. Já plánuji ještě další podobnou tvorbu, takže se můžete těšit na další DIY už brzy.
♥♥♥
I love the leather and leatherette jackets, but they are really cold in these "winter" mornings, but what to wear on days like this?! In the afternoon, you are hot, the morning is cold, blowing through the day and you're flying out between buildings and sometimes it rains. It's crazy weather and it is probably best to just get dressed warm in the morning and gradually take off layers. But back to outfit, a touch of yellow at the end is the chain with a cross made by my sister. I plan to make similar accessories, so you can look forward to another DIY soon. 


What I wore: // jeans, bag, jacket / H&M // shoes / Humanic // sweater / Terranova // necklace cross / DIY //

Žádné komentáře:

Okomentovat



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...